HOW Festival 2019

Dalibor Šumiga Novosti

Po treći put zaredom Promosapiens je sudjelovao na HOW Festivalu, ove godine u sklopu panela “Angažirajte svoje goste – neka budu vaši ambasadori/Društvene mreže – cijenimo li ih dovoljno?”

Panel je izazvao veliki interes što je pokazala i puna dvorana, a diskutiralo se o više tema – trebamo li influencere u promociji hotela, gdje vidimo društvene mreže kroz 10 godina i kako svoje goste pretvoriti u brand ambasadore?

Osnivač Promosapiensa, Dalibor Šumiga, ukazao je na potrebu da influenceri budu autentični jer nema smisla da influencer koji si ne može priuštiti određenu kategoriju hotela bude promotor istog. Također, istaknuo je i potencijalno veliki problem budućnosti društvenih mreža zbog nove generacije kupaca koja aplikacije za razmjenu poruka smatra društvenim mrežama i konzumira sadržaj unutar tih zatvorenih ekosistema.

Budući da je glavna tema panela bila kako pretvoriti svoje goste u ambasadore, Dalibor je dao vrlo jednostavan savjet – pojačajte snagu wi-fi-ja u svojem hotelu; gosti ne mogu dijeliti dobar sadržaj ako nemaju kvalitetnu internet vezu.

Prikaži više (39)