Shopper Brain konferencija, Amsterdam

Promosapiens Novosti

Promosapiens je i ove godine sudjelovao na Shopper Brain konferenciji u Amsterdamu, 5. – 6. listopada. Shopper Brain konferencije u organizaciji svjetskog neuromarketinškog društva NMSBA (Neuromarketing Science & Business Association)  osim u Amsterdamu, od ove godine se održavaju i u New Yorku i Rio de Janeiru i te okupljaju stručnjake iz 30 zemalja svijeta kako bi podijelili nova saznanja i iskustva vezana uz aktualne neuromarketinške teme.

promosapiens-shopperbrain-conference -2

U sklopu programa konferencije, Dalibor Šumiga održao je predavanje pod nazivom “The Power of Priming”. Predavanjem je pobliže objasnio značenje samog pojma priming, elaborirao njegovu važnost kao vrlo moćne marketinške tehnike te primjerima prikazao kako se priming i gemifikacija mogu upotrijebiti za suptilno privlačenje i zadržavanje pažnje ciljnih skupina. Sudionici su posebno zaintrigirani prikazanim primjerima kojima je dočarana učinkovitost priminga u političkim kampanjama.

Kao i nakon prošlogodišnje konferencije, puni smo pozitivnih dojmova te nam je bila čast sudjelovati na ovom prestižnom događanju kao jedina agencija iz regije. Vidimo se sljedeće godine!

promosapiens-shopperbrain-conference -3