Store league


Želite li natjecanje između Vaših prodavaonica koje je pravedno?

Ako ste vlasnik ili plasirate svoj proizvod u više prodavaonica, znate da prodaja u njima može u velikoj mjeri varirati, ovisno o brojnim čimbenicima kao što su pozicija prodavaonice, organizacija prostora, angažiranost prodavača itd.

Želite li  optimizirati prodaju u svakoj pojedinoj prodavaonici, potrebno je:

  • Uzeti u obzir sve čimbenike koji utječu na prodaju
  • Odrediti realni potencijal prodavaonice
  • Potaknuti zaposlenike na suradnju oko ostvarivanja navedenog potencijala

Zašto ne biste unaprijedili prodaju kroz dinamičnu igru koja  pretvara Vašu tvrtku u svojevrsnu ligu, a zaposlenici formiraju  timove koji se natječu za uspješnost pojedinih prodavaonica?

Natjecanja timova podijeljena su u runde, a svaki tim može pratiti rezultate svake runde te svoje vlastite rezultate u kontinuitetu.

Aplikacija sakuplja podatke u realnom vremenu, formira statistiku i uspoređuje pojedine prodavaonice. Uspješnost prodaje prati se brojem transakcija koji uzima u obzir sve čimbenike, zbog čega  je natjecanje maksimalno pravedno.

Moguće je dogovoriti s dobavljačima koji proizvodi će biti uključeni u igru, kako bi se dodatno potakla motivacija timova za podizanje uspješnosti njihove prodaje.

Za vrijeme natjecanja, podaci koji su vidljivi svima u svakom trenutku mogu se nadopunjavati dodatnim materijalima, kao što su fotografije prodajnih mjesta s proizvodima na kojima se skupljaju bodovi u igri.

Ovakva vrsta natjecanje potiče:

  • Timski rad
  • Međusobno podučavanje i poticanje
  • Motivaciju za uspjeh

Osvještavanje potencijala pojedinih prodavaonica i njihovo natjecanje vode prema jednom cilju – povećanju uspješnosti prodaje.

 


Imate pitanja?
KONTAKTIRAJTE NAS
ili nazovite +385 91 293 55 55